REKRYTERA

Att rekrytera ny personal är ett utmärkt tillfälle att få in ny energi i företaget. Det handlar givetvis om kompetens, men lika mycket om personlighet och gruppsammansättning. Det är helt enkelt ganska komplicerat och tidskrävande att hitta rätt person. Vi hjälper dig! Med lång erfarenhet och stort nätverk matchar vi dina behov med rätt person.

ATT ANLITA OSS FÖR REKRYTERING

Vanligtvis står man i valet mellan att rekrytera själv, att fylla vakansen med en bemanningslösning, eller att ta hjälp med rekrytering. För dig som ser ett långsiktigt behov av kompetens finns det flera fördelar att ta hjälp av Credibilia med din rekrytering:

TID

Tid är kanske den viktigaste fördelen. Vi driver hela processen från behov till anställning. Det gör att du kan ägna tid åt andra saker.

KOSTNAD

 En rekryteringsprocess tar tid och resurser från verksamheten, vilket blir kostsamt. Att anlita Credibilia är därför en kostnadseffektiv lösning.

TRÄFFSÄKERHET

Vi har en bas av många duktiga personer med olika kompetenser, vilket ger goda möjligheter att vi har den person som passar bäst för dina behov.

TRYGGHET

Vi önskar att vi kunde ge dig en garanti att våra rekryteringar alltid träffar rätt. Det kan vi inte, men vi kan lova att vi alltid gör vårt yttersta.

STEG FÖR STEG

Konkurrensen om kompetens är hög just nu vilket gör rekrytering extra utmanande. Trots det får du tillgång till en omfattande bas av olika kompetenser hos oss. Det beror på att många vill jobba med oss, tack vare vårt sätt att arbeta med tydlighet och personlig utveckling. Kontakta oss så löser vi det tillsammans!

HITTA TILL OSS

Adress
Högbovägen 45, 811 32, Sandviken

Telefonnummer
026-24 82 20

E-post
info@credibilia.se

KONTAKT­FORMULÄR


    Ditt namn


    Din E-post


    Ämne


    Meddelande